Szombathelyi Neumann János Általános Iskola

Bán Gabriella

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!
Nagy szeretettel várom leendő elsős tanulóimat, akiket négy éven keresztül terelgethetek a tanulás rögös, olykor nehéz, de mégis varázslatos világában. A célom az, hogy a gyerekek megszeressék a tanulást, az új ismeretek elsajátítását. Ehhez igyekszem minél több segítséget nyújtani, megtanítani őket tanulni.Fontosnak tartom az óvoda és az iskola közti átmenet megkönnyítését. A tanuláshoz szükséges részképességek megalapozása nélkülözhetetlen a magabiztos tudás kialakításánál. Óráimon változatos módszereket alkalmazva törekszem arra, hogy játékos, fejlesztő feladatokkal motiváljam a gyerekeket. A fejlesztő értékelést helyezem előtérbe, abban hiszek, hogy a pozitív énkép kialakításával, az önbizalom erősítésével segíthetjük legjobban a tanulók tehetségének kibontakozását, a tanulási nehézségek leküzdését. Tapasztalataimat 2003 óta gyűjtöm, akkor végeztem tanítóként, majd a gyógypedagógia-tanulásban akadályozottak pedagógiája szakon másoddiplomáztam. Dolgoztam napközis nevelőként, tanítóként, gyógypedagógusként az ország más területein is, ami nagyban hozzájárult módszertani tudásom gazdagításához. A Neumannban 2011 óta tanítóként és gyógypedagógusként segítem a gyerekek nevelését- oktatását. Az iskolaválasztás nehézségeit szülőként is átéltem, így tudom, hogy nem könnyű a döntés. Ezért munkám során azon leszek, hogy a szülőkkel együttműködve nyugodt, kiegyensúlyozott légkörben, biztos tudással, sikeresen zárják a gyerekek az alsó tagozatot

Elérhetőség:. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.