Szombathelyi Neumann János Általános Iskola

Havasiné Kiss Krisztina

havasi.jpg

Havasiné Kiss Krisztina vagyok.

1990-ben végeztem a Szombathelyi Berzsenyi Dániel

Tanárképző Főiskola tanító szakán.

Szeptemberben a 34. tanévemet kezdem a Szombathelyi Neumann János Általános Iskolában, ahol kisdiákként én is tanultam. 

2021. januárjától mesterpedagógus szaktanácsadóként is dolgozom, valamint alsó tagozatos munkaközösség vezetőként koordinálom kollégáim szakmai munkáját.

Kedves Szülők! Önök most egy nehéz döntés előtt állnak. Iskolát, osztályt, tanító nénit kell választaniuk gyermekeiknek. Féltve őrzött kincsüket kell rábízniuk valakire, aki biztonságot, nyugalmat, szeretetet, tudást képes biztosítani ebben az állandóan változó, rohanó, lüktető világban.

Izgalommal, örömteli várakozással készülök én is az új tanévre, amikor majd sok kis ragyogó vagy éppen riadt szemű kislányt és kisfiút vezethetek be az iskola különös világába.

Egyik legfontosabb feladatomnak tartom, hogy az osztályomba került kis diákjaimat egy olyan közösséggé formáljam, ahol a szeretet, egymás tisztelete, segítése, elfogadása az alapvető értékek közé tartozik. A tanulmányi munka során fontosnak tartom, hogy mindegyiküket képességeiknek megfelelően fejlesszem, mindenki fejlődését önmagához hasonlítsam. Az ismereteket sokszínű, játékos módszerekkel, mesékkel, versekkel, mondókákkal, valamint digitális eszközök segítségével igyekszem átadni.

Nagy szeretettel várom gyermeküket, hogy együtt tölthessünk 4 évet, és közösen jussunk el a számok, betűk világától egészen a kiskamasz korig, a felső tagozat kapujáig.